ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Δήλωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016 της επιχείρησης με την επωνυμία « ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΜΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ » ως ιδιοκτήτρια εταιρεία του “Euphoria wellness  spa”  ως  Υπεύθυνου  για  την  Επεξεργασία  ή  /και Εκτελούντος την Επεξεργασία.

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγα λεπτά στη μελέτη και κατανόηση της παρακάτω Δήλωσης Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εισαγωγή

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών τουρισμού  ,  ξενοδοχειακές  υπηρεσίας,  υπηρεσίες  εμπορίου  και αναζωογόνησης. Στην άσκηση των δραστηριοτήτων μας συλλέγουμε αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών που είναι απολύτως απαραίτητα, ώστε παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Κατηγορίες δεδομένων

Συλλογή και επεξεργασία στοιχείων του πελάτη για την καταχώρηση κρατήσεων, επιθυμιών, προτιμήσεων , ιατρικού ιστορικού σε ηλεκτρονικά συστήματα και έγχαρτο αρχείο, χρήση των στοιχείων για τιμολόγηση, αποθήκευση των δεδομένων επικοινωνίας του πελάτη για μελλοντική επαγγελματική επικοινωνία μαζί του και για πιθανή αποστολή ενημερωτικού περιεχομένου για νέες υπηρεσίες και προσφορές (email newsletter).

Πιθανή μελλοντική συλλογή και επεξεργασία στοιχείων επικοινωνίας μέσα από την ιστοσελίδα  μας,  όπου  παρέχεται  πεδίο  εισαγωγής  ηλεκτρονικής διεύθυνσης για αποστολή newsletter με θετική ενέργεια του επισκέπτη. Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων του προσωπικού και των εξωτερικών συνεργατών μας,  για  να  εκπληρώνουμε τις  υποχρεώσεις  μας απέναντι στους ίδιους και στους πελάτες. Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στοιχείων επικοινωνίας, από τους προμηθευτές της επιχείρησής μας, εφόσον συναλλαχθούμε με φυσικά πρόσωπα σε αυτό το επίπεδο.

Πεδίο Εφαρμογής και Συγκατάθεση

Όταν συναλλάσσεστε με την επιχείρησή μας και λαμβάνετε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε  στους  όρους  παροχής  των  υπηρεσιών  μας.  Θα  πρέπει  να διαβάζετε και να κατανοείτε τους όρους αυτούς πριν συναλλαχθείτε μαζί μας, γι` αυτό σας ζητούμε να μας παρέχετε τη σαφή  συγκατάθεσή σας πριν από κάθε συναλλαγή, για να συλλέξουμε, αποθηκεύσουμε και χρησιμοποιήσουμε ή διαβιβάσουμε τις  πληροφορίες  που  μας  παρέχετε  που  μπορεί  να περιλαμβάνουν προσωπικά σας δεδομένα, ακριβώς για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε με προσήκοντα τρόπο τη μεταξύ μας συνεργασία/συναλλαγή με βάση τους συμβατικούς αυτούς όρους.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε και πώς

Σε κάθε περίπτωση έχετε δικαίωμα ν` αρνηθείτε την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων σε μια μεταξύ μας συνεργασία/συναλλαγή, όπως μπορείτε επίσης να μας χορηγήσετε τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά μίας υπηρεσίας και για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί γενικά να συλλέξουμε από εσάς κατά τις μεταξύ μας συνεργασίες/συναλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

(α) Δεδομένα που μας χορηγείτε εσείς άμεσα στις μεταξύ μας συναλλαγές. Όταν για παράδειγμα αγοράζετε ή εκδηλώνετε ενδιαφέρον για μια υπηρεσία μας,  εσείς  μας  παρέχετε  οικειοθελώς  τα  προσωπικά  σας  δεδομένα  και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνό σας, το email σας, την ταχυδρομική   σας   διεύθυνση,   την   ημερομηνία   γενέθλιων,   διατροφικές συνήθεις, ειδικές ανάγκες , χρεωστική ή πιστωτική κάρτα , αριθμό τραπεζικού λογαριασμού  με σκοπό να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα παραπάνω είτε μας τα παρέχετε εσείς άμεσα είτε μπορεί να συλλεχθούν από εμάς με τη συγκατάθεσή σας. Επιπλέον, όταν εσείς επικοινωνείτε μαζί μας συλλέγουμε δεδομένα επικοινωνίας ή ελέγχου ταυτότητας, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Ακόμη, εσείς μας χορηγείτε στοιχεία επικοινωνίας για να μπορούμε να σας αποστείλουμε απάντηση σε αίτημά σας ή/και ενημερωτικό περιεχόμενο μέσω email, με δική σας ενέργεια, μέσω του κατάλληλου πεδίου της ιστοσελίδας μας ή δίνοντάς μας τη σαφή συγκατάθεσή σας σε σχετικό έντυπο. Επίσης, θα μας δώσετε στοιχεία για την πληρωμή μας, δηλαδή στοιχεία και πιστωτικών καρτών ή αξιογράφων ή στοιχεία τρίτου πληρωτή κλπ για να μπορέσουμε να σας τιμολογήσουμε και να πληρωθούμε για τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία αποθηκεύονται και σε έγχαρτο αρχείο, προκειμένου να είμαστε σε θέση να  εκπληρώσουμε τη  μεταξύ μας σύμβαση και να  πληρωθούμε το αντίτιμο που τυχόν μας οφείλετε για τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία για την πληρωμή διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενο λογιστή, προκειμένου να προβεί στις αναγκαίες καταχωρήσεις στοιχείων για φορολογικούς λόγους.

(β) Δεδομένα που συλλέγουμε εμείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βίντεο. Συλλέγουμε και αποθηκεύουμε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλετε, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση   των   μεταξύ   μας   συνεργασιών/συναλλαγών,  τη   χρήση   των προϊόντων μας και την τεχνική υποστήριξη αυτών. Επιπλέον, αποθηκεύουμε το περιεχόμενο ενός άμεσου μηνύματος (SMS) που μπορεί να μας στείλετε ή μέσω  messanger  ή  μέσω  google  ή  άλλων  ιστοσελίδων.  Τέλος,  εάν επισκεφτείτε τους κοινόχρηστους χώρους μας ή λάβετε μέρος σε κάποιο εκδήλωσή μας εκεί, ενδέχεται να γίνει επόπτευση ή καταγραφή της εικόνας σας από κάμερες ασφαλείας.

(γ) Δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές και τρίτους. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να συνδυαστούν με πληροφορίες που εσείς καταχωρείτε δημόσια, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας σας που εσείς μοιράζεστε δημοσίως μέσω των δικών σας ιστοσελίδων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ενημερωτικών σας email, των εντύπων που χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές σας, τις επαγγελματικές σας κάρτες κ.ο.κ. Άλλοι  τρίτοι  που  ενδέχεται  να  μας  διαβιβάσουν  δεδομένα  σας  είναι  τα κοινωνικά δίκτυα, εφόσον έχετε παραχωρήσει σε κάποια υπηρεσία μας δικαίωμα πρόσβασης σε τέτοια, αλλά και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που τυχόν σας προσφέρουν άλλες υπηρεσίες. Τέλος, μπορεί να λάβουμε δεδομένα σας από άλλες ελεύθερες βάσεις δεδομένων, όπως οι επαγγελματικοί και οι τηλεφωνικοί κατάλογοι, για να σας καλέσουμε για επικοινωνία.

Επεξεργασία

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα που τυχόν συλλέγουμε, ακόμη και συνδυαστικά μεταξύ τους, για να:

(α) Εκπληρώσουμε τις μεταξύ μας συμβάσεις και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον πελάτη με προσήκοντα τρόπο. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε και τη συγκατάθεσή σας για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές μας με εσάς, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όταν απαιτηθεί.

(β) Βελτιώσουμε τη μεταξύ μας σχέση. Χρησιμοποιούμε αρχεία επικοινωνίας για να καταλάβουμε καλύτερα τα ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά και για να διαγνώσουμε εγκαίρως τυχόν σφάλματα και προβλήματα και έτσι να βελτιώσουμε και να ενδυναμώσουμε την ποιότητα στη συνεργασία, τις συναλλαγές και τη σχέση σας με την εταιρεία μας.

(γ) Ενημερώσουμε εσάς για νέες υπηρεσίες και προσφορές για την παρουσία μας σε εκθέσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για αποστολή ενημερωτικού υλικού και δεν χρησιμοποιεί καθόλου το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, των συνομιλιών μας κλπ για διαφημιστικούς σκοπούς.

(δ) Επεξεργαστούμε τις πληρωμές μας και τις υποχρεώσεις μας. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία τιμολόγησης, πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, αξιογράφων και πληρωμών αποκλειστικά και μόνο για να λάβουμε από εσάς το αντίτιμο των υπηρεσιών μας, μέσω συνεργαζόμενου λογιστικού γραφείου που δεσμεύεται με όρους εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.

(ε)  Να  προστατευτούμε  από  κινδύνους,  να  προστατεύσουμε  εσάς  από τέτοιους και για την επίλυση τυχόν διαφορών. Χρησιμοποιούμε δεδομένα για την ασφάλεια και την προστασία των πελατών μας και για τον εντοπισμό και την πρόληψη απατηλών ενεργειών, καθώς και για την επίλυση διαφορών σε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης των συμβάσεών μας.

(στ) Επικοινωνία μαζί σας. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για να   επικοινωνούμε   μαζί   σας   μέσω   προσωπικής   επαφής,   τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολής, SMS και με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να σας ενημερώσουμε για τυχόν εκκρεμότητες ή για να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες για ένα αίτημά σας, για να σας προσκαλέσουμε σε εκδηλώσεις μας, για να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες και προσφορές.

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη αν υπάλληλος ή συνεργάτης της εταιρείας αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον πελάτη και τέθηκαν στη διάθεση χρήσης του προσωπικού. Επίσης η εταιρεία μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιήσει, αναδημοσιεύσει, αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ή σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης  δημόσιες φωτογραφίες πελατών που έχουν ήδη καταχωρηθεί δημόσια από τους ίδιους σε δικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή στον ιστοχώρο.

Χρόνος Διατήρησης

Διατηρούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για όσο χρόνο είναι απαραίτητος προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντί σας και να συμμορφωθούμε με τις λοιπές νόμιμες υποχρεώσεις μας, όπως για παράδειγμα τις φορολογικές, τις υποχρεώσεις σχετικά με την ασφάλεια των χώρων μας και τις εγγυήσεις των προϊόντων μας κοκ. Εάν τυχόν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα, τα διατηρούμε σε κάθε περίπτωση για τη μικρότερη δυνατή περίοδο. Γενικά, θα κρατήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο θα διατηρείτε  συμβατική  σχέση  μαζί  μας  τόσο  σε  έγχαρτη,  όσο  και  σε ηλεκτρονική μορφή και, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αυτή διακοπεί,  θα  τα  κρατήσουμε  για  όσο  χρόνο  ακόμα  απαιτείται  μέχρι  να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν αξιώσεων. Επίσης, θα τα διατηρήσουμε για αόριστο χρονικό διάστημα και σε περιπτώσεις που υποχρεούμαστε από το νόμο, όπως για παράδειγμα όταν σχετίζονται με κάποια διεξαγόμενη εισαγγελική έρευνα ή δικαστική διαδικασία, για φορολογικούς λόγους κλπ.

Διαβίβαση

Γενικά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι δεν διαβιβάζουμε σε κανέναν τα δεδομένα  σας  για  διαφημιστικούς και  προωθητικούς  σκοπούς  ή  σκοπούς άλλους από τις μεταξύ μας συμβατικές σχέσεις ή για όσους σκοπούς εσείς μας έχετε δώσει συγκατάθεση. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν συνδέσεις προς τρίτους χωρίς δική μας μεσολάβηση (τουριστικά γραφεία) , με αποτέλεσμα η καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτές να διέπονται από τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων των συγκεκριμένων τρίτων και όχι από τη δική μας. Επίσης, όταν η εγκατάσταση και διασύνδεση των προϊόντων μας έχει γίνει από τρίτον ( πχ Booking.com, expedia.com κλπ), θα πρέπει ν` απευθύνεστε σε αυτόν για σχετικά προσωπικά σας δεδομένα. Κατά το μέρος που μας αφορά τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και παραμένουν στην εταιρεία μας. Με τη συγκατάθεσή σας, φυσικά, μπορεί να τα διαβιβάσουμε σε συνεργαζόμενους τρίτους, προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες όπως μας έχετε ζητήσει και ειδικότερα:

(α) Μπορεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την ολοκλήρωση κάποιας συναλλαγής μεταξύ μας ή για την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας έχετε ζητήσει από εμάς ή τρίτους συνεργάτες. Πιο ειδικά, μπορεί να διαβιβάσουμε το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας που μας έχετε χορηγήσει εσείς, σε τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές (π.χ. υπηρεσία μεταφοράς, εστιατόριο κλπ)

(β) Επίσης, θα μοιραστούμε τα δεδομένα για τις πληρωμές σας (πχ IBAN λογαριασμών, ονοματεπώνυμα δικαιούχων κλπ) με τις τράπεζες που μας αποστέλλουν ενημερώσεις πληρωμών, αλλά και με τρίτους συνεργάτες, όπως λογιστές που επεξεργάζονται τα οικονομικά στοιχεία των συναλλαγών μας με εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

(γ) Επίσης, μπορεί να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας τρίτοι συνεργάτες που μας παρέχουν νόμιμα υποστήριξη πελατών ή άλλη τεχνική υποστήριξη (  πχ  service  υπολογιστών  ,  υπηρεσίες  ασφαλείας  και  φύλαξης  ).  Στις παραπάνω περιπτώσεις, οι συνεργάτες πρέπει να συμμορφώνονται με τον Κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν λαμβάνουν από εμάς για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την εκτέλεση της λειτουργίας που αναλαμβάνουν. Επίσης, οφείλουν να συμφωνούν με τη δική μας Δήλωση Προστασίας και να δεσμεύονται στην εφαρμογή της.

(δ) Τέλος, μπορεί να διαβιβάσουμε δεδομένα όπου και όταν αυτό απαιτείται και κατά περίπτωση στις αστυνομικές και λοιπές αρχές ( πχ. Μηνιαίο δελτίο κίνησης ) , για τη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα νομοθεσία ή για την προστασία των δικών σας, αλλά και των δικών μας δικαιωμάτων και ιδίως σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος σας ή σε βάρος μας.

(ε) Μεταβολή Ελέγχου – Ιδιοκτησίας. Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κάποια άλλη επιχειρηματική οντότητα σε περίπτωση εξαγοράς ή συγχώνευσής μας με αυτήν. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ακολουθηθεί η παρούσα πολιτική προστασίας από τη νέα οντότητα με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικό σκοπό, θα εισηγηθούμε την έγκαιρη ενημέρωσή σας σχετικά με αυτό και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

Έλεγχος και Πρόσβαση

Ως  προς  τον  έλεγχο  και  την  πρόσβαση  στα  προσωπικά  σας  δεδομένα, μπορείτε να τα επικαιροποιήσετε, να τα διορθώσετε, επαληθεύσετε και διαγράψετε, όποτε επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε εσείς ποια δεδομένα θα μπορούμε να συλλέξουμε από εσάς και πώς θα τα χρησιμοποιούμε. Όταν τα δεδομένα σας διατηρούνται από εμάς, έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση σε αυτά και θα ανταποκρινόμαστε σε αιτήματά σας για πρόσβαση ή διαγραφή το αργότερο εντός 30 ημερών από την υποβολή του αιτήματος. Τα αιτήματά σας μπορούν να υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( info@euphoriaspa.gr) , ταχυδρομικής επιστολής ( Δαιδάλου αρ.1 , Λιμάνι Χερσονήσου TK 70014, Ελλάδα) φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας κλπ. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα σας όταν αλλάζουν ή όταν είναι ανακριβή. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από την εταιρεία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, ταχυδρομείου ή τηλεφωνίας. Εάν λάβετε κάποιο τέτοιο μήνυμα από εμάς χωρίς να το επιθυμείτε, μπορείτε να διαγράψετε τη διεύθυνσή σας από τη λίστα παραληπτών είτε με αποστολή της επιθυμίας σας με αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομικής επιστολής, φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας κλπ. Σε κάθε περίπτωση, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα: το δικαίωμα πρόσβασης (για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο και τους αποδέκτες τους), διόρθωσης (για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας), διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη) (διαγραφή τους από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη), περιορισμού της επεξεργασίας (σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων κ.λπ.) φορητότητας (να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για σας, με την αποστολή σχετικής επιστολής, ή e- mail στα στοιχεία επικοινωνίας μας. Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του. Πέραν αυτών, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς εμπορικούς ή διαφημιστικούς, ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας όποτε θελήσετε. Αν ανακαλέσετε γενικά τη συγκατάθεσή σας ωστόσο, αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε αδυναμία παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, επειδή καμία σχετική σύμβαση δεν λειτουργεί χωρίς επεξεργασία δεδομένων του πελάτη. Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας και για την  άσκησή  τους,  παρακαλούμε  επικοινωνήστε  μαζί  μας  στα  παρακάτω στοιχεία μας.

Νομική Βάση

Η επεξεργασία των δεδομένων σας απαιτεί πάντοτε μια νομική βάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, νομική βάση αποτελεί η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί σας, για παράδειγμα, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες πρέπει πρώτα να μας χορηγήσετε ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας. Στις λοιπές περιπτώσεις, νομική βάση αποτελεί η συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όπως αναλύθηκε ανά περίπτωση παραπάνω. Στις περιπτώσεις που απαιτείται, νομική βάση θα είναι η συμμόρφωσή  μας  με  νόμιμες  υποχρεώσεις,  όπως  και  η  ανάγκη  μας  να εξυπηρετήσουμε τα ζωτικά συμφέροντά σας ή τα έννομα συμφέροντα της εταιρείας μας με σεβασμό στις θεμελιώδεις ανθρώπινες ελευθερίες και δικαιώματα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, νομική βάση θα αποτελέσει η αναγκαιότητα της επεξεργασίας για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε και μόνο με την κοινοποίησή της προς εμάς όπως προαναφέρθηκε.

Ασφάλεια

Σημαντική ενημέρωση για εσάς και δέσμευση για εμάς αποτελεί η ασφάλεια των  δεδομένων  σας.  Για  να  το  πετύχουμε  αυτό,  εφαρμόζουμε  όλα  τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά μέτρα αλλά και εκείνα τα οργανωτικά μέτρα που ανταποκρίνονται στη δουλειά μας και τα ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Φροντίζουμε για τη φυσική και τεχνική ασφάλεια των πληροφοριακών μας συστημάτων και των εγκαταστάσεών μας, όπως και για τον έλεγχο προσβασιμότητας στα δεδομένα σας (είτε στο ηλεκτρονικό είτε στο φυσικό μας αρχείο) με σύγχρονα τεχνικά μέσα και από περιορισμένο αριθμό προσώπων που είναι ειδικά εξουσιοδοτημένα, διέπονται από περιορισμούς πρόσβασης ή/και παρέχουν εξασφαλίσεις εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. Οι συνεργάτες μας οφείλουν να μας δηλώνουν τη συμμόρφωσή τους με τον Κανονισμό και την παρούσα Πολιτική μας, ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή από διαρροή, κλοπή, καταστροφή, δημόσια γνωστοποίηση, κατάχρηση, χρήση αθέμιτη και εκτός σκοπού και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης, αναγκαία είναι και η δική σας συμβολή στην ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς πρέπει να διασφαλίζετε όχι μόνο ότι αυτά είναι σωστά, αλλά και ότι τυχόν κωδικοί και συνθηματικά είναι ασφαλή και μη διαμοιραζόμενα σε τρίτους από εσάς τους ίδιους.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Τα cookies είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητάει την άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αφού συμφωνήσετε, το αρχείο αυτό εγγράφεται στον σκληρό σας δίσκο και βοηθά στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ενός ιστότοπου ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές  εφαρμογές να ανταποκρίνονται σε εσάς ως άτομο. Μια διαδικτυακή εφαρμογή ή ιστότοπος μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες του στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας και να «θυμάται» πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε cookie καταγραφής επισκεψιμότητας για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες του ιστότοπου μας χρησιμοποιείτε. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μας και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας.

Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να έχει όμως την συνέπεια να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από τον ιστότοπο μας.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.go ogle.com/dlpa ge/gaoptout?hl =en=GB
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.

Αλλαγές στη Δήλωση

Η παρούσα Δήλωση ενδέχεται να υποστεί αλλαγές και επικαιροποιήσεις, για τις οποίες θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντάς την σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας και στους χώρους μας. Σε κάθε περίπτωση, η μεταβολή της Δήλωσης θα προκύπτει από την ημερομηνία “ισχύος” που τίθεται στο τέλος της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνό μας +30 2897024644, με επιστολή σας στην εταιρεία μας και στο email μας ( info@euphoriaspa.gr) .