ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
Ανύψωση βλεφαρίδων
Mια περμανάντ για τις φυσικές σας βλεφαρίδες, αυτή η σχετικά χαμηλή διαδικασία συντήρησης ανασηκώνει και ξεκουράζει τις βλεφαρίδες μακροπρόθεσμα ενώ αλλάζει το σχήμα των φυσικών βλεφαρίδων μέσω μιας μικροσκοπικής ράβδου για μπούκλα και ενός διαλύματος ανύψωσης. Μια ανόρθωση βλεφαρίδων κουλουριάζει τις βλεφαρίδες σας από τη βάση μέχρι την άκρη, ώστε να μπορείτε να δείτε όλο το μήκος τούς.
Διάρκεια: 4-6 εβδομάδες
διάρκεια: 45” τιμή: €45
Σχηματισμός Φρυδιών
διάρκεια: 10′ τιμή: €10
Ανύψωση φρυδιών
Είναι η πιο πρόσφατη θεραπεία φρυδιών, παρέχοντας μια ανώδυνη λύση για τα φρύδια που δεν εχουν συμμετρία η οπου οι τρίχες ακολουθουν διαφορετικη συμμετρία. Το brow lamination περιλαμβάνει το ισιωμα των τριχών των φρυδιών χρησιμοποιοντας ένα χημικο διάλυμα. Είναι ένα ειδικός τύπος κερατίνης φτιαγμένος μόνο για φρύδια.
Διάρκεια: 4-6 βδομάδες
διάρκεια: 45” τιμή: €40
Βαφή Φρυδιών
Είναι εξαιρετικά απλό – το βάψιμο των φρυδιών περιλαμβάνει την εξομάλυνση της ημιμόνιμης βαφής στα φρύδια σας για να φαίνονται πιο γεμάτα και ελαφρώς πιο σκούρα από το κανονικό. Σε αντίθεση με το micro-needling (μικροσκοπικά μικρά τατουάζ στα φρύδια σας), το tinting είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε τα φυσικά σας Φρύδια.
Διάρκεια: 4-6 εβδομάδες
διάρκεια: 20′ τιμή: €15