ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
Ανύψωση βλεφαρίδων
Mια περμανάντ για τις φυσικές σας βλεφαρίδες, αυτή η σχετικά χαμηλή διαδικασία συντήρησης ανασηκώνει και ξεκουράζει τις βλεφαρίδες μακροπρόθεσμα ενώ αλλάζει το σχήμα των φυσικών βλεφαρίδων μέσω μιας μικροσκοπικής ράβδου για μπούκλα και ενός διαλύματος ανύψωσης. Μια ανόρθωση βλεφαρίδων κουλουριάζει τις βλεφαρίδες σας από τη βάση μέχρι την άκρη, ώστε να μπορείτε να δείτε όλο το μήκος τούς.
Διάρκεια: 4-6 εβδομάδες
διάρκεια: 45′-60′ τιμή: €45
Αποτρίχωση φρυδιών με νήμα
Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή είναι μια αποτελεσματική και υγιεινή μέθοδος αποτρίχωσης για να οριοθετήσετε τα φρύδια σας ! Χρησιμοποιώντας ένα νήμα κλωστής, οι τρίχες των φρυδιών αφαιρούνται από τη ρίζα χωρίς καμία χρήση χημικών ή σκληρό τράβηγμα.
Διάρκεια: 2 εβδομάδες
διάρκεια: 15′ τιμή: €15
Βαφή Φρυδιών
Είναι εξαιρετικά απλό – το βάψιμο των φρυδιών περιλαμβάνει την εξομάλυνση της ημιμόνιμης βαφής στα φρύδια σας για να φαίνονται πιο γεμάτα και ελαφρώς πιο σκούρα από το κανονικό. Σε αντίθεση με το micro-needling (μικροσκοπικά μικρά τατουάζ στα φρύδια σας), το tinting είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε τα φυσικά σας Φρύδια.
Διάρκεια: 4-6 εβδομάδες
διάρκεια: 15′ τιμή: €15
Χένα Φρύδια
Η απόχρωση φρυδιών χένας χρησιμοποιεί φυσική βαφή από το φυτό χένα για να σκιάσει το δέρμα κάτω από τις τρίχες των φρυδιών για να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση βάθους και πληρότητας, γεμίζοντας οπτικά κάθε αραιότητα, είναι 100% vegan και χωρίς αμμωνία, μόλυβδο και οξειδωτικά . Επικαλύπτει επίσης τις τρίχες των φρυδιών με χρώμα, αντί να αλλάζει το φυσικό χρώμα τους από μέσα, όπως κάνουν οι κανονικές αποχρώσεις. Αυτή η απαλή διαδικασία καθιστά τα φρύδια χένα κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα, ενώ η εύκολα διαχειρίσιμη βαφή μπορεί να ταιριάζει σχεδόν με κάθε τόνο δέρματος και σχήμα φρυδιού.
Διάρκεια: 2-4 εβδομάδες ( ανάλογα με τον τύπο δέρματος)
διάρκεια: 10′-20′ τιμή: €20
Ανύψωση φρυδιών
Είναι η πιο πρόσφατη θεραπεία φρυδιών, παρέχοντας μια ανώδυνη λύση για τα φρύδια που δεν εχουν συμμετρία η οπου οι τρίχες ακολουθουν διαφορετικη συμμετρία. Το brow lamination περιλαμβάνει το ισιωμα των τριχών των φρυδιών χρησιμοποιοντας ένα χημικο διάλυμα. Είναι ένα ειδικός τύπος κερατίνης φτιαγμένος μόνο για φρύδια.
Διάρκεια: 4-6 βδομάδες
διάρκεια: 45′-60′ τιμή: €40
Σχηματισμός Φρυδιών
Σχηματισμός Φρυδιών & Βαφή
διάρκεια: 10′ τιμή: €10
διάρκεια:20′ τιμή: €20
Αποτρίχωση προσώπου με νήμα
Διάρκεια: 2 εβδομάδες
διάρκεια: 30′ τιμή: €25