EUPHORIA PACKAGES FOR 2

EUPHORIA PACKAGES FOR 2

EUPHORIA PACKAGES FOR 2

EUPHORIA SPA ΓΙΑ 2
Μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με το άτομο που αγαπάτε περισσότερο. Όλα τα πακέτα είναι σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες ώστε να ανανεώνουν και να ενεργοποιούν ξανά τη σχέση σας. Κάντε έκπληξη για την επέτειό σας ή χαρίστε ένα διάλειμμα στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αποβάλλετε την πίεση της καθημερινότητας και χαλαρώστε στο υπέροχό spa μας. Διατίθενται επίσης και νυφικά πακέτα.
Spa για 2
  • 2 x Euphoria Χαμάμ- Σάουνα- Τζακούζι ιδιωτική χρήση 30min
  • 2 ποτήρια σαμπάνιας
  • 2 x 25 λεπτά Θεραπείες
  • Μασάζ 25’ ή Θεραπεία Προσώπου 25’ ή Μανικιούρ
τιμή: €89
(για 2 άτομα)
Just the 2 of us
Χαλαρώστε με το πιο αγαπημένο σας πρόσωπο !
Απολαύστε τον ιδιωτικής χρήσης χώρο της Υδροθεραπείας για 2 και χαλαρώστε στο Χαμάμ, Σάουνα και Τζακούζι (30 λεπτά), απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι Σαμπάνια πριν συνεχίσετε με ένα πλήρες Μασάζ Αρωματοθεραπείας σώματος για 2 (55 λεπτά) σε διπλή καμπίνα. Η υδροθεραπεία θα επιτρέψει την απόλυτη χαλάρωση και θα αυξήσει την επίδραση των αιθέριων ελαίων και την αίσθηση ευεξίας.
τιμή: €130
(για 2 άτομα)
VIP Just the 2 of us
Αναβαθμίστε την εμπειρία σας, ανακαλύψτε την premium αίσθηση της σαμπάνιας μας!
Premium πακέτο σπα σαμπάνιας για δύο, απολαύστε μια ρομαντική απόδραση στο τζακούζι με τον πλωτό δίσκο καρδιάς και απολαύστε τη μέρα σας. Ιδιωτική χρήση χαμάμ, σάουνας και τζακούζι (45 λεπτά), με ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί και φρουτοσαλάτα, πριν χαλαρώσετε μαζί στη διπλή σουίτα μασάζ με μασάζ αρωματοθεραπείας σε όλο το σώμα (55 λεπτά).
Διάρκεια: 120′ τιμή: €170
(για 2 άτομα)