EUPHORIA PACKAGES FOR 2

EUPHORIA PACKAGES FOR 2

EUPHORIA PACKAGES FOR 2

Euphoria Πακέτα
ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με το άτομο που αγαπάτε περισσότερο. Όλα τα πακέτα είναι σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες ώστε να ανανεώνουν και να ενεργοποιούν ξανά τη σχέση σας. Κάντε έκπληξη για την επέτειό σας ή χαρίστε ένα διάλειμμα στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αποβάλλετε την πίεση της καθημερινότητας και χαλαρώστε στο υπέροχό spa μας. Διατίθενται επίσης και νυφικά πακέτα.
Private Spa Experience for 2 (110 min.)
Απολαύστε την πολυτέλεια στην ιδιωτική μας καμπίνα, όπου θα χαλαρώσετε με ένα μασάζ αρωματοθεραπείας σε όλο το σώμα διάρκειας 55 λεπτών και θα αντιμετωπίσετε το άγχος στη δική σας ιδιωτική σάουνα και τζακούζι για 45 λεπτά. Γιορτάστε την αγάπη σας με ένα δωρεάν μπουκάλι αφρώδους οίνου και snack.Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και απολαύστε την πολυτέλεια και την ομορφιά της στιγμής με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
τιμή: €189
Just the 2 of us (90 min.)
Δημιουργήστε μαζί αγαπημένες αναμνήσεις και ξεκινήστε ένα ταξίδι γαλήνης και ένωσης με το Πακέτο Spa για 2 άτομα. Χαλαρώστε μαζί στη σάουνα και το τζακούζι μας (30 λεπτά) με ένα δωρεάν ποτήρι με αφρώδες κρασί και στη συνέχεια αναζωογονήστε το σώμα σας με παραδοσιακό μασάζ με ελαιόλαδο (50 λεπτά) στη διπλή σουίτα μασάζ.
τιμή: €159
Vip Hydrotherapy experience (50 min.)
Αφεθείτε καθώς βυθίζεστε στο τζακούζι και χαλαρώστε στη γαλήνια ατμόσφαιρα της σάουνας. Απολαύστε αυτές τις στιγμές με ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί και snack σε έναν πλωτό δίσκο σε σχήμα καρδιάς.
τιμή: €80