ΠΡΟΣΩΠΟ

Εδώ μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο που συνδυάζουν τις νέες σύγχρονες τεχνικές με τα φυσικά υλικά και την αξιοπιστία της παράδοσης. Βρείτε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία.

Καλοκαιρινό πρόσωπο
Γρήγορη, ενυδατική και αποτελεσματική.
Διάρκεια: 25′ Τιμή: €29
Βαθύς καθαρισμός και απολέπιση
Μία θεραπεία που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Χαρίστε στον εαυτό σας έναν βαθύ καθαρισμό πόρων με ατμό και απολέπιση. Η καταπραϋντική μάσκα που ακολουθεί θα αφήσει την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και καθαρή.
Διάρκεια: 70′ τιμή: €65
Οινοθεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης Mastic Spa
Συνδυασμός φυσικής μαστίχας, κρασιού, βοτάνων και βιταμινών. Αφήνει την επιδερμίδα σας βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή. H θεραπεία περιλαμβάνει μάσκα peel off και μασάζ προσώπου.
Διάρκεια: 50′ τιμή: €50
Ισορροπία και αναδόμηση
Μία θεραπεία για ανακούφιση και αναδόμηση. Κατάλληλη για επιδερμίδες ταλαιπωρημένες ή ακνεϊκές. Περιλαμβάνει μασάζ προσώπου.
Διάρκεια: 50′ τιμή: €49
Θεραπεία με ελαιόλαδο
Θεραπεία βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του ελληνικού ελαιολάδου και του πράσινου πηλού. Το ελαιόλαδο θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα σας ενώ παράλληλα ο πηλός επαναφέρει τη λειτουργία των κυττάρων. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.
Διάρκεια: 50′ τιμή: €55
Lifting Euphoria
Μία πολυτελής θεραπεία προσώπου, ιδανική για τις ώριμες και με τάση προς ξηρότητα επιδερμίδες. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων ενώ παράλληλα η μάσκα σύσφιξης θα αποτοξινώσει την επιδερμίδα για απόλυτη λάμψη και ακτινοβολία. Περιλαμβάνει μασάζ προσώπου.
Διάρκεια: 50′ τιμή: €59
Μεσογειακή Θεραπεία Ματιών
Σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιήσει τις ρυτίδες και να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον είναι κατάλληλη για κουρασμένα μάτια λόγω της βαθιάς ενυδάτωσης που προσφέρει.
Διάρκεια: 25′ τιμή: €19
Θεραπεία After Sun
Ανακουφίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας μετά από την έκθεση στον ήλιο εφαρμόζοντας ειδική για μετά τον ήλιο μάσκα με αβοκάντο και aloe vera. Και τα δύο αυτά συστατικά έχοντας επουλωτικές εξιδεικευμένες για την περίπτωσή σας ιδιότητες μπορούν να απαλύνουν το κάψιμο από τον ήλιο, να αναδομήσουν και να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας.
Διάρκεια: 55′ τιμή: €40